Loviseholmlycka

Hemma igen, har dock Ellinor och en flock hästar kvar i Norrköping eftersom det kändes onödigt att packa ihop allt för bara 2 dagar hemma. Gårdagen i Norrköping dominerades av Loviseholm genom Malin Carlbäcks vinst i Grand Prixen (som dessutom var hästen Abrinas debut i svår klass) och lagvinst i sista omgången av allsvenskan. Vi vann vår grupp överlägset och kan nu ladda inför finalen i Falsterbo, så grymt, är så glad för klubben och alla härliga människor i den!
 
Ägnade förmiddagen till att träna vattengravar med fina Kakan som efter en jättefin runda i 145klassen igår inte vågade hoppa långvattnet som var sista hindret. Vi fick i morse till det över förväntan och kunde lugnt och fint få henne att hoppa långt vatten avspänt och utan några konflikter vilket för mig känns helt nödvändigt. Hästar som blir spända och rädda i samband med vattenträning får ofta fortsatta problem senare och med hinder som står i anslutning till vattenhindren.
På eftermiddagen trimmade jag hästarna som är kvar här hemma och höll lite träningar, skulle ha åkt till Jennie och Ola för traditionell måndagsklubb men klockan sprang iväg och med Ellinor i Norrköping och Linn på äventyr nere i Skåne så har jag en hel del att sköta här hemma. Nu är foderskola nr 3 ute här på bloggen, passar fint nu i samband med betessläpp. :)